conference lunch move company map contacts lindholmen travel info

Evenemang

Lindholmen Connected Business Network

3 maj 2017 12:0013:00
Open Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3-5
Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connected den 3 maj.

lena_apler_250x250px.jpgLena Apler är främst känd som grundare av Collector Bank, men har även seglat upp som en av Sveriges främsta startupinvesterare. Den 3 maj hör vi Lena prata om samspelet mellan innovation och investering. Kom och lyssna till Lena och möt spännande utställare!

ANMÄL DIG HÄR

transport-when.jpgTID
3 maj
12.00 - 13.00

transport-where.jpgPLATS
Open Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

 

Nätverksträffen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare lunch. 

Utställare den 3 maj

  • hiq_logo_pos_1.jpgHiQ har närmare 1 600 specialister i fyra länder och är noterade på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Kunderna finns i alla branscher och de får hjälp att utveckla sin affär på alla nivåer. HiQ tar kunden från idé och design till teknisk utveckling, vidare till implementering och förvaltning. Nu byggs ett starkt HiQ, genom att prioritera kvalitet, lönsamhet och tillväxt – i den ordningen.
  • descr_volvo_group_black_84.pngVolvo Group Venture Capital stöttar utvecklingen av entreprenörskap och innovationer. Bolaget driver tillväxt av nya företag genom att identifiera och initiera samarbeten med innovativa företag som utvecklar branschen. 
  • cc.jpgCarry Castle är ett mindre bolag inom VR-spel, med medarbetare som drivs av att arbeta med och för ny teknologi. Carry Castle föddes ur passionen för att spela och utveckla spel, ett intresse som de gärna delar med andra och vill berätta mer om.
  • brg.pngBusiness Region Göteborg arbetar för att skapa förutsättningar för hela regionens näringsliv genom att bistå med kunskap, kontakter och arenor för samverkan. Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen.
  • almi.pngAlmi Väst Från idéer till framgångsrika företag! Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser.

Kom i tid då det är mycket deltagare på nätverksträffen. Vi öppnar kl 11.30.

Möten som stimulerar affärer

Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Nätverksträffen är en del av gbgtechweek som går av stapeln i Göteborg. 

Kontakt för frågor eller om intresse att ställa ut
Ann Rinaldo, Lindholmen Science Park AB, 031-764 70 59

Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn

Tidigare nätverksträffar
Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?