conference lunch move company map contacts lindholmen travel info

Företagsregister

RedBridge AB

Besöksadress

Lindholmspiren 5A, rum nr 3

Huvudinriktning

Mjukvaruutveckling

Telefon

+46 (0)8 588 990 11

Webbplats

https://www.redbridge.se/

Kort om företaget

Företaget startade verksamheten 2003 med visionen att hjälpa våra kunder att införa en kostnadseffektiv IT-miljö baserad på Open Source (Öppna Programvaror) produkter. Open Source produkter finns idag inom alla delar av en IT struktur och det finns ingen inom IT världen som ifrågasätter Open Source som utvecklings- eller affärsmodell!

Idag arbetar vi inom utveckling, infrastruktur och drift av kunders lösningar. Det kan vara utveckling av nya lösningar eller migrering av den befintliga IT miljön. Vårt mål är att använda Open Source produkter (tex Linux, Jboss och PostgreSQL) men samtidigt tar vi hänsyn till den befintliga miljön där vi samverkar med de proprietära programvaror som tex Oracle, Microsoft etc som kunden vill fortsätta använda. Den nya IT-miljön blev en "mixsource" miljö med både Öppna och Proprietära Programvaror.

Vi arbetar med produkter som ligger i den tekniska framkanten och där Open Source världen leder utecklingen. Det kan tex vara mobilutveckling och molntjänster. Vi använder även metoder som SCRUM, ITIL och DevOps för att effektivisera processerna.