Hoppa till huvudinnehåll

Nytt poddavsnitt med metaverseexpert Linda U Johansson

tisdag, oktober 24, 2023

I det fjärde avsnittet av Lindholmen Science Parks nya podd Omvärldsspanarna gästas Martin Holmberg & Cecilia Malmström av metaverseexperten Linda U Johansson. 

Poddavsnitt 4 omslag

I det fjärde avsnittet av Omvärldsspanarna tar Martin Holmberg & Cecilia Malmström emot Linda U Johansson som just släppt världens första bok om metaverse. Vad ÄR metaverse- egentligen? Var befinner vi oss i dag, hur stor roll spelar barnen i utvecklingen och vad menar Linda när hon säger att vi kommer att börja se på varandra igen? Men också: vilka nya risker lurar runt hörnet i den okända värld som vi redan tagit de första stegen in i? 

Följ med oss när vi tillsammans med gäster navigerar i det komplexa globala landskapet och utforskar dess påverkan på Göteborg och Sverige. I varje avsnitt kommer politikexperten Cecilia Malmström och medieexperten Martin Holmberg, tillsammans med gäster från vårt nätverk av kunniga branschrepresentanter, forskare samt myndighetspersoner, att dela insikter om de senaste trenderna som formar världen och diskutera hur det kan påverka vår framtid. Med frågor kring teknologi och innovation till hållbarhet och samhällsutmaningar kommer vi att täcka ett brett spektrum av ämnen. Se till att prenumerera för att inte missa kommande avsnitt med spännande gäster!