Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

CYKELSERVICE - Sportson

Inför 2016-års säsong: Sportsons mobila cykelverkstad kommer till Lindholmen. Passa på att serva din cykel till specialpriset 350:- under tiden du jobbar. Lämna in cykeln på morgonen, hämta den nyservad och fin på eftermiddagen! Missa inte att anmäla dig på förhand!

Anmälan görs direkt till Sportson. Kontaktuppgifter hittar du längst ner. Cykeln lämnas till Sportson kl 07:30-10:00 aktuellt datum. Du får ett sms när den är klar och kan hämtas. Cykeln är klar senast kl 15:00. Betalning görs direkt till Sportson som tar både kort och kontanter. 

19 april, bakom ”Kuggen”, Lindholmsplatsen 1

Följande ingår i servicen: 

  • Besiktning/service: Kontroll och justering av växlar och bromsar, kontroll/justering av vevlager, styrlager, nav, belysning, reflexer och ringklocka. Efterdragning av alla skruvar, kontroll av lufttryck och naturligtvis en rejäl rundsmörjning.
  • Upprättande av inspektionsprotokoll: Ett detaljerat protokoll där du tydligt ser hur cykeln mår, vad som gjorts och vad som eventuellt behöver åtgärdas. 
  • Personlig rådgivning: Mekanikern som servat din cykel går igenom den tillsammans med dig
  • Förmånliga rabatterbjudanden hos Sportson

Byte av delar t ex däck eller bromsklossar ingår ej i priset. Skulle en del behöva bytas betalar du bara för materialet, arbetskostnad ingår! Vet du på förhand att du har någon del som du vill byta så meddelar du det när du anmäler dig så tar Sportson med rätt delar. 

Anmäl dig här

För mer info och anmälan:
Simon Hammarström, Sportson, 0704-09 42 36 eller simon.hammarstrom@sportson.se 

Arrangeras av Sportson.