Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Göteborgs Uppfinnareförening firar 10 år

Göteborgs Uppfinnareförening är en ideell uppfinnareförening som skapar förutsättningar för sina medlemmar att komma framåt i idéprocessen. Nu firar de 10 år och bjuder in till kalas.

Göteborgs uppfinnare – 10 år på Lindholmen Science Park! Detta vill vi fira tillsammans med medlemmar, grannar och kollegor, som precis som vi är intresserade av innovation och entreprenörskap!

Välkommen till en rolig och inspirerande afton! Detta är ett förträffligt tillfälle för mingel och sofistikerade diskussioner om allt från Hisingens kulturhistoria till innovationsklimatet i Göteborg. Kanske även uppfinningar – men försiktigt – ingen sekretess denna kväll!
Kvällen förgylls utav underhållning med Vier Brillen–Hisingens Nationalorkester som nyss fyllt 20 år och ett lika inspirerande författarbesök av Kristian Wedel, redaktör för sidan Världens Gång på GP och påpassligt nog även en glad saxofonist i Vier Brillen. 

Först kåserar och läser Göteborgsförfattaren. Därefter framträder visgruppen Vier Brillen, emellanåt kallad Hisingens Nationalorkester.

Anmälan är obligatorisk: Mejl till info@guf.se senast 11 maj –namn och telefonnummer.
Varmt välkomna! Vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Fri entré!