Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Insight - Den hemliga vägen att hitta finansiering

En panel bestående av personer med spännande erfarenheter ger sina tips och idéer kring finansiering. Detta event riktar sig till entreprenörer, startups, kreatörer och/eller personer som är intresserade av innovation, interaktion och inspiration. Välkommen att ge och få kunskapsutbyte!

Moderator
Kerstin Stenberg, vd Connect VästKerstin har lång erfarenhet både som linjechef och som organisations- och affärsutvecklingskonsult.

Paneldeltagare

  • Tobias Elmquist, investeringsansvarig på Chalmers VenturesTobias har gedigen kunskap och lång erfarenhet av finansiering av bolag i tidiga faser bland annat från sina tidigare roller på Volvo Group Venture Capital och i Bure Equity.
  • Anders Jansson, grundare och tidigare vd på Minesto, ett spännande bolag inom marin energi som satsar på tidvattenkraftverk. Anders kommer att berätta om resan med sitt bolag, som han tog från idé till börsen. 
  • Gusten Danielsson, CFO Cellink. Företaget har utvecklat ett biobläck som kan blandas med levande celler för att utveckla funktionella mänskliga vävnader. Vi får höra mer om succén på börsen, som skedde redan innan bolaget hunnit fylla ett år.
  • John Sjölander, Venture Partner på Industrifonden, en av Nordens största och mest erfarna venture capital-investerare. Han arbetar med rekryteringsstrategier, organisationsstrukturer, kapitalanskaffning och långsiktig teknisk strategi. 
  • Linda Emilsson, Gruppchef, Enterprise Europe Network på Business Region Göteborg (BRG). Linda står för det intermediära perspektivet kring offentligt stöd - med insikt i BRG, EU, Almi, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen. 

Agenda

  • 11.30-12.00 Drop in lunch. Vi bjuder på en lättare lunch.
  • 12:00-13.00 Paneldiskussion: Kunskapsutbyte, interaktion och frågor.

Eventet är öppet för alla intresserade. Sista dag för anmälan är 1 maj.

FULLBOKAT!

Eventet är en del av gbgtechweek, en vecka full av events för startups och entreprenörer i Göteborg. Samarbetspartner: Business Region Göteborg.
Frågor? Kontakta Ann Rinaldo: ann.rinaldo@lindholmen.se eller 031-764 70 59

Välkommen!

gtw_logo_blue_gray.png  businessregion_black.jpg  

Arrangeras av Lindholmen Science Park, Business Region Göteborg och gbgtechweek.