Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Internet Discovery Day Göteborg

Internet Discovery Day, IDD, är platsen där heta IT-startup möter investerare och affärsänglar. Konceptet är rått och enkelt. Ett analogt event för den digitala industrin.

 

Vad kostar det? – Ingenting, de bästa sakerna i livet är gratis!

Ger det något då? – Ja, massor! IDD är ett av de event som ambitiösa entreprenörer helt enkelt inte har råd att hoppa över!

Anmälan och uppdaterad information hittar ni på www.internetdiscoveryday.se 

Hugade entreprenörer utrustas med en remsa brun byggpapp och några färgpennor – det är montern. Sedan tecknar de och beskriver vad de gör och vad de söker på ett sätt som får besökarna att tända till.

Internet Discovery Day är ett mingel där du som entreprenör får marknadsföra dig och ditt företag för de som har möjlighet att ge dig resurserna att växa. Besökarna är regionens ledande investerare, branschfolk och media. Alla närvarande uppmanas aktivt att bidra med sina nätverk och hjälp till de utställande entreprenörerna.

Eventet är öppet för alla nyfikna. Arrangerar eventet gör .SE tillsammans med VINNOVA, Binero,  Lindholmen Science Park, Chalmers, Business Region Göteborg ICT, Chalmers Innovation, Institutionen för Tillämpad IT vid Göteborgs universitet och Chalmers, Dataföreningen och Encubator.

När: Fredagen den 17/10 klockan 13.00-17.00
Var: Kuggen, Lindholmsplatsen 1, Göteborg 
Kostnad: Gratis

Frågor
Pernilla Rydmark, pernilla.rydmark@iis.se och 
Maria Holmkvist, maria.holmkvist@lindholmen.se