Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Kntnt frukost: Så gör du Account Based Marketing (ABM)

Kntnt bjuder dig på frukost med innehåll den 26 januari. Som vanligt har vi två talare: Christopher Engman från Climeon och Pamela Davidsson från Internetstiftelsen. Läs mer och boka dig här.

Account Based Marketing
Christopher Engman är han marknads- och strategichef på Climeon, där han driver marknadsföring och storkundsförsäljning mot nyckelkunder runt om världen. I detta frukostföredrag berättar Christopher vad ABM är, förutom ännu ett nytt buzzword, om hur det kan användas för att optimera säljresultat och om hur ditt B2B-företag kan komma igång med det.

De okända sanningarna från Svenskarna och internet
Pamela Davidsson, som är  statistikchef på Internetstiftelsen (IIS), berättar om några mindre uppmärksammande, men minst lika intressanta, resultat från den årliga undersökningen Svenskarna och internet. Hur använder vi internet och vad gör vi när vi är uppkopplade? Och vad händer med TV:n när internet tar över?

Alla som arbetar med kommunikation, marknadsföring och försäljning är hjärtligt välkomna. Antal platser är begränsat, och tilldelas enligt principen ”först till kvarn”, så boka din plats redan nu.

Läs mer och anmäl dig

Arrangeras av KNTNT.