Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

KOM ELLER DÖ - Ta ditt företag till framtiden genom film via sociala medier

Kom eller dö…det låter kanske hårt… Men vi på Lin Education tror att du som marknadsförare måste anpassa dig allt mer efter den föränderliga miljö som omger oss. I den nya miljön är film en given marknadskanal, som på sikt kommer att ersätta traditionella marknadsföringskanaler. Därför vill vi ge dig en unik chans att lära dig mer om hur du kan använda film som en naturlig del av din marknadsstrategi för att inte tappa fart mot framtiden.

Vilka bör gå på detta event? Marknadschefer, marknadsansvarig, VD eller du som är nyfiken på att börja jobba med film som en marknadsföringskanal.

Lin Education bjuder på tilltugg och ger dig en bild över vad man ska tänka på när man arbetar med film – såväl internt som externt. Inspirerande föreläsare kommer att dela med sig av sina erfarenheter. Dessutom kommer alla som deltar på eventet att få ta del av ett erbjudande som gör att ni på ett kostnadseffektivt sätt kan komma igång med film som marknadskanal!

Våra två inspiratörer under kvällen:

Ida Nilsson, PR och sociala medier guru.
Ida delar med sig av sina erfarenheter kring marknadsföring av film via sociala medier. Läs mer om Ida här.

Peter Apelgren, Komiker, designer, konstnär, manusförfattare programledare och föreläsare.
Peter Apelgren föreläser om kreativitet, marknadsföring, estetik och humor. Vilket är fyra bra ingredienser att använda vid filmskapande.

Frågor? Kontakta Pontus Bengtsson på 0703-50 32 95, pontus.bengtsson@lineducation.se

Vi önskar dig varmt välkommen!

Läs mer ->