Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lean Energy: Välkommen till en energigivande frukost

Onsdagen den 26 november bjuder vi på frukost och föredrag om Lean Energy. Missa inte chansen att ta del av kunskap och erfarenheter kring effektiv energianvändning samtidigt som du träffar branschkollegor och representanter från industri och akademi. Seminariet pågår mellan klockan 08.00 och 09.00, frukost från kl 07.30

Vid seminariet medverkar Arni Haldorsson, Chalmers, Proprefekt samt Biträdande professor, Teknikens ekonomi och organisation samt biträdande professor vid Avdelningen för logistik och transport med forskningsinriktningen Supply Chain Management. Medverkar gör även Hans Reich, Chalmers Professional Education, som ger en introduktion till Lean-filosofin och visar på framgångsrika exempel. Både Arni och Hans har stor erfarenhet från leanarbete och är djupt engagerade i kursen Lean Energy som startar i Göteborg i mars 2015. 

Vid seminariet medverkar också deltagare från pågående Lean Energy.

Lean är ett framgångsrikt förhållningssätt som handlar om att identifiera och eliminera de aktiviteter i en process som inte skapar värde för slutkunden. Huvudprincipen är att undvika slöseri och under senare tid har många företags Lean-initiativ också kommit att omfatta de slöserier som belastar vår miljö. De principer, verktyg och metoder som ger resultat inom produktion, kan även tillämpas för att reducera energianvändningen.

Seminariet är kostnadsfritt men om man uteblir utan att avboka faktureras 200 kr.

Anmäl dig här!

Varmt välkommen den 26 november till Kuggen, Lindholmen Science Park, Göteborg!

För att läsa mer om kursen Lean Energy, klicka här!