Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected

Premiären av denna nätverksträff gick av stapeln onsdagen den 12 mars och nästan 200 personer deltog. Alla som var på plats bidrog till att det blev ett lyckat mingel med många trevliga möten. Vi tackar Cybercom och Ericsson som var värdar tillsammans med Lindholmen Science Park.

dsc_0734_400.jpgMånga efterfrågade kontaktmöjligheter till alla som var på plats. Vi har skapat en LinkedIn-grupp där vi uppmanar er att fortsätta nätverka mellan träffarna. Se den här -> 

Nästa träff kommer att ske under våren, information kommer snart.

Utställningsmöjligheter

Vid varje träff får tre intressanta företag möjlighet att presentera sig och många har redan anmält sig. Projektgruppen beslutar vilka som blir värdar vid varje tillfälle.

För möjlighet att bli värdföretag inklusive utställningsmöjlighet, kontakta Ann Rinaldo.
E-post ann.rinaldo@lindholmen.se eller tel 031-764 70 11.

Möten som stimulerar affärer

Lindholmen Connected är en återkommande nätverksträff fem gånger per år och första tillfället skedde den 12 mars. Varje gång inleder en spännande key note speaker och tre företag får samtidigt möjlighet att vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig.

Genom regelbundna nätverksträffar kan vi tillsammans skapa nya affärsmöjligheter, utbyta erfarenheter och idéer. Företagen på Lindholmen får samtidigt chans att utöka sitt nätverk och marknadsföra sig mot andra aktörer.

Plats: Open Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3-5.

dsc_0727_450.jpg