Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till Lindholmens affärsnätverk som lockar 200 personer. Inledningstalare detta tillfälle är Malin Franck, VD på Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen Science Park. Malin har en spännande bakgrund, senast som chef för Radisson Blu i Beijing.
Vid premiären den 12 mars deltog nästan 200 personer

Inledningstalare
Malin Franck, VD på Radisson Blu Riverside Hotel. Hon kommer att tala om sin vision för Lindholmen 24/7 där området lever och är öppet dygnet runt, sju dagar i veckan.

Tid: Onsdag den 3 september kl 12.00-13.00.
Plats: Open Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3-5. 
Anmälan: Senast den 28 augusti. Kostnadsfritt.

unnamed.jpg

Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Träffarna sker i den kreativa mötesplatsen Open Arena. Varje gång inleder en spännande key note speaker och tre företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig.

Lindholmen Connected är en återkommande nätverksträff fem gånger per år och första tillfället skedde i mars 2014. Genom regelbundna nätverksträffar kan vi tillsammans skapa nya affärsmöjligheter, utbyta erfarenheter och idéer. Företagen på Lindholmen får samtidigt chans att utöka sitt nätverk och marknadsföra sig mot andra aktörer.

Värdföretag som ställer ut den 3 september
Lin film production är en del av Lin education, som har sitt huvudkontor på Lindholmen. Innehåll, effektivitet och humor är de saker de värderar högst när de kommunicerar med film. På plats finns en av Sveriges modernaste green screen studios, en möjliggörare för att snabbt sätta igång en effektiv produktion.

Tre steg från kajkanten, på Lindholmen, ligger Radisson Blu Riverside Hotel. På Lindholmen Connected får du höra mer om hotellets spa, konferens samt den prisbelönta restaurangen och baren Cuckoo’s Nest. Alla besökare får dessutom ta del av ett fint privaterbjudande.
 

Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn ->