Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connnected den 3 juni med temat media och demokrati. Keynote Speaker är Cecilia Krönlein, chefredaktör på Göteborgs-Posten. Bland värdföretagen finns Lin Education, Affärer i Väst, Zenit Design och Draken Film.

Keynote speaker: Cecilia Krönlein, Chefredaktör Göteborgs-Posten

Vad betyder det nya medielandskapet för den demokratiska processen? Hur möter vi framtidens utmaningar? Kom och lyssna och nätverka. Göteborgs-Postens chefredaktör Cecilia Krönlein inledningstalar på Lindholmen Connected den 3 juni.

Utställning: Nya medier, nya sätt att sprida kunskap
Vi utforskar möjligheterna med nya sätt att sprida kunskap tillsammans med bolag som arbetar med nya medier och design.

  • Lin Education vill hjälpa svensk skola att bli ännu bättre, genom att arbeta för en digital kompetens och utveckling hos lärare och elever i alla årskurser. Lär om Demokrativerkstaden som skapats med Sveriges Riksdag.
  • Draken Film är Göteborg Film Festivals digitala filmtjänst. I montern får du se möjligheterna med att titta på speciellt utvald film från hela världen.
  • Zenit Design erbjuder tjänster för att planera, utveckla, producera och lansera nya produkter. På nätverksträffen kommer de att visa ett urval av produkter som Zenit designat.
  • Affärer i väst är den nya spännande rösten som skildrar företag och entreprenörer i Göteborg och dess närhet. Möt de drivande bakom mötesplatsen.
  • Fight Cancer and Run är loppet som gör skillnad. Den 19 september går det av stapeln i Frihamnen för andra året. 
transport-when.jpgTID
3 juni
12.00 - 13.00

transport-where.jpgPLATS
Open Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

Nätverksträffen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare lunch. 

ANMÄL DIG HÄR

Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Vad säger besökarna om Lindholmen Connected? Se filmen!

Kontakt 
Ann Rinaldo, Lindholmen Science Park AB, 031-764 70 11
Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn ->

Tidigare nätverksträffar
Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?