Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connnected den 7 oktober med temat informationssäkerhet. Keynote Speaker är Dan Larsson, Svenska Konsultkammaren AB, Dan har analyserat säkerheten hos svenska myndigheter och civila samhällsfunktioner i över 30 år. De senaste 13 åren har han varit informationssäkerhetsanalytiker på Försvarets Radioanstalt, FRA.

Den 7 oktober är han vår gäst på Lindholmen Connected.

– Alla vi som arbetar med säkerhet är bekymrade över situationen som råder idag, säger Dan Larsson.

Vad händer med informationen vi publicerar på nätet? Vilken kontroll har vi själva? Vad kan vi styra och vad behöver vi fundera en gång extra på?

Kom och lyssna på Dan och möt Cryptify, Cybercom och Security Arena här från Lindholmen Science Park som alla är verksamma inom informationssäkerhet.

transport-when.jpgTID
7 oktober
12.00 - 13.00

transport-where.jpgPLATS
Open Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

Nätverket är kostnadsfritt och vi bjuder på lättare lunch. Senaste anmälan 2 oktober.

Utställare
Cryptify är ett ledande bolag inom utveckling av system för krypterad kommunikation för smarta telefoner. Cryptify Call installeras på vanliga telefoner och ger användarna möjlighet att både tala och skicka textmeddelanden krypterat. Användarorganisationen kontrollerar själv alla kryptografiska nycklar med Cryptify Management System. Systemet är godkänt av både NATO och brittiska GCHQ och används idag av företag och myndigheter i flera länder. Cryptify är stolta leverantörer till både NATO HQ i Belgien och Regeringskansliet i Sverige.

Cybercom hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter.Några uppdrag som de har gjort är tex Smarta alarm för Verisure, Customer Experience Management för Tigo, Infotainmentlösningar och blueGO för internationella biltillverkare och en mobilapp med betallösning till SF Bio. Nu gör Cybercom Göteborg en satsning på säkerhet! Deras fokusområde är Automotive samt offentliga sektorn, där de utför offensiva säkerhetstester och utbildar personal inom säkerhet. 

Security Arena Lindholmen är en nationell arena för forskning och utveckling inom samhällssäkerhet med syfte att utveckla nya eller förbättrade förmågor inom det svenska krishanteringssystemet. Projekten drivs i bred samverkan mellan industri, akademi och samhälle.

Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Vad säger besökarna om Lindholmen Connected? Se filmen!

Kontakt 
Caroline Karlsson, Lindholmen Science Park AB, 031-764 70 11
Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn

Tidigare nätverksträffar
Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?