Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connnected den 7 oktober. Keynote Speaker är Peter Settman! Peter är entreprenör, investerare, företagsledare och innovatör.

Lägg också till skådespelare, tv-producent och manusförfattare på yrkeslistan. Men den breda allmänheten känner honom nog mest som pigg, humoristisk och omtyckt programledare på tv. Peter arbetar nu även som Creative Director på sitt nystartade produktionsbolag Brain Academy - a Nice Company.

Kom och lyssna på Peter och möt spännande utställare!

transport-when.jpgTID
11 november
12.00 - 13.00

transport-where.jpgPLATS
Open Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

Utställare

Game Incubator Gothenburg
Sedan Våren 2015 har Lindholmen Science Park samarbetat med Gothia Innovation i Skövde för att öppna upp en spelinkubator på området. Syftet är att stärka spelindustrin i Göteborg och göra Västsverige till den ledande spelregionen i Norden. Gothia Innovation har 10 års erfarenhet av att inkubera spelföretag i Skövde och har producerat en rad toppnamn i branchen som Coffey stain studios och deras goat simulator som laddats ner miljontals gånger. Lindholmen Science Park har jobbat med att stärka spelindustrin i Göteborg sedan 2013. 

Gotheburg Studios
Gothenburg Studios, beläget i centrala Göteborg, är ett produktionsbolag som erbjuder tjänster inom både film och event. I de tre studiorna på Lindholmen finns det möjlighet att både spela in film och anordna olika typer av event och evenemang, så som konserter, företagsevent och fester. Gothenburg Studios är även en av de största leverantörerna i Sverige av helhetslösningar inom production service för filmproduktioner. För mer information, se http://gothenburgstudios.se/

Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn

Tidigare nätverksträffar
Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?

 

 

Arrangeras av Lindholmen Science Park.