Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connected den 3 februari. Keynote Speaker är Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Kom och lyssna till Charlotte på Lindholmen Connected om Göteborg Landvetter Airport, Airport City Göteborg och mycket annat.

Göteborg Landvetter Airport har växt i etapper sedan 70-talet. Under en 15-årsperiod från 2015 ska området mellan motorvägen och flygplatsen bebyggas.

Kom och lyssna till Charlotte och möt spännande utställare!

 

transport-when.jpgTID
3 februari
12.00 - 13.00

transport-where.jpgPLATS
Open Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

Det är ett kostnadsfritt event och en lättare lunch ingår.

Utställare:

Göteborg & Cogbgco_0.jpg
Göteborg & Co:s uppgift är att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad. Besöksnäringen bygger också broar mellan människor från olika kulturer och skapar förutsättningar för ett bredare utbud av kultur, nöjen, utflyktsmål och handel. Det bidrar till en positiv bild av staden som dels attraherar företag att etablera sig här och dels skapar livskvalitet för göteborgarna som kan känna sig stolta och trivas i sin stad. Att verka för göteborgarnas bästa är ett av huvudsyftena i Göteborg & Co:s arbete. Göteborgarna är ju våra främsta
ambassadörer för destinationen.

Lindholmen Conference Centrelcc_tvaradig_text_stor_1.jpg
I hjärtat av Lindholmen, på gatuplan på Science Park finns Lindholmen Conference Centre. Den stora flexibiliteten och den unika miljön gör att Lindholmen Conference Centre kan erbjuda förstklassiga konferenser och arrangemang. Den största konferenssalen rymmer 600 personer och hela konferensanläggningen har kapacitet för cirka 1000 personer. Vare sig ni har behov av ett mindre grupprum med panoramautsikt över vattnet, eller en större middagslokal finns möjligheterna hos oss. Lägg därtill förstklassig mat, möjlighet till event-catering hos er samt givetvis våra lunchrestauranger L´s Kitchen och L´s Resto, finns det knappt skäl att lämna Lindholmen!

Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt!alv2.jpg
Älvstaden är ett av Nordens största stadsutvecklingsprojekt – centrala Göteborg ska växa till dubbel storlek. Genom att stärka kärnan, möta vattnet och hela staden skapar vi en inkluderande, grön och dynamisk innerstad som är öppen för världen. Älvstaden växer fram längs båda sidor om älven i Backaplan, Centralenområdet, Frihamnen, Gullbergsvass, Lindholmen, Ringön och Södra Älvstranden. Målet är 25 000 nya lägenheter och 45 000 nya arbetsplatser.

Jeppesenjep.jpg
Ett av Västsveriges största mjukvaruföretag, Jeppesen, hjälper flygbolag världen över att planera sina besättningar på ett effektivt sätt. Med kompetenta medarbetare från ett trettiotal länder, programvara i framkant och Boeing som ägare leder Jeppesen marknaden inom tillämpad optimering i flygbranschen. Prata gärna med oss om hur flygbolag som Delta, Qantas och British Airways – och du som passagerare - drar nytta av våra lösningar.

Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Kontakt för frågor eller om intresse att ställa ut finns:
Caroline Karlsson, Lindholmen Science Park AB, 031-764 70 11
Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn

Tidigare nätverksträffar
Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?

 

Arrangeras av Lindholmen Science Park.