Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connected den 4 maj. Kom och lyssna till Ola Serneke, vd SERNEKE, som berättar om Karlastaden, om moderna uppkopplade hem och smart teknik för hållbar stadsutveckling.

Läs mer om Karlastaden här: www.karlastaden.se

Kom och lyssna till Ola och möt spännande utställare!

 

transport-when.jpgTID
4 maj
12.00 - 13.00

transport-where.jpgPLATS
Open Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

Anmälan är nu stängd, om du har några frågor kontakta Caroline Karlsson

mindmancer3_0.jpg

Utställare: 

Mindmancer arbetar för att stoppa olyckan redan innan den inträffar. Den intelligenta kamerabevakningen detekterar förbjuden aktivitet och samarbetet med larmcentraler gör atträtt åtgärd sätts in. Deras anonymiseringsteknik skyddar integriteten och i kundkretsen finner vi bland annat skolor, byggen och områden med stora värden.

serneke3.jpg

Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades år 2002 av Ola Serneke och är redan en av Sveriges största byggkoncerner. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande.

gbgenergi_1.jpg

Utvecklingsstrateg Claes Sommansson berättar om hur Göteborg Energi arbetar med olika strategiska utvecklingsprojekt inom hållbart boende och smarta energisystem. Claes berättarbland annat om forsknings- och innovationsplattformen HSB Living Lab och Riksbyggen Positive Footprint Housing – två exempel på hur vi möter en utveckling som går mot mer lågenergihus, vindkraft, solenergi och elfordon.

Möten som stimulerar affärer

Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Kontakt för frågor eller om intresse att ställa ut finns:
Caroline Karlsson, Lindholmen Science Park AB, 031-764 70 11
Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn

Tidigare nätverksträffar
Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?

 

Arrangeras av Lindholmen Science Park.