Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connected den 9 november. Kom och lyssna till Johan Stahre, Professor på Chalmers, som berättar om Smarta fabriker och framtidens produktion.

Keynote Speaker Johan Stahre

Världen växer när Kina, Indien, USA och Europa satsar på digitalisering av sin industri. Hur ska svenska företag kunna konkurrera när de digitala leverantörskedjorna blir helt globala? Måste maskiner, robotar och människor vara ständigt uppkopplade? Vem är Medarbetare 4.0? 

Kom och lyssna till Johan Stahre, Professor, Avdelningschef Produktionssystem, Produkt- och produktionsutveckling på Chalmers, som berättar om Smart och uppkopplad industri – svensk framtidsproduktion på en digitaliserad marknad. 

Eventet är fullbokat!

transport-when.jpgTID
9 nov
12.00 - 13.00

transport-where.jpgPLATS
Open Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3-5, Göteborg

imgres_0.jpg

Utställare

cthlogo22mm.jpgProjektet Smarta Fabriker är ett samarbete mellan Chalmers och Göteborgs Tekniska College. 2016 lanseras "Bilfabriken 4.0", med en rad applikationer som deltagarna på Lindholmen Connected får vara med och pröva. Aktiviteterna är uppdelade i olika workshops och/eller demonstrationer för att visa hur en smart fabrik fungerar, där verktygen är bland annat Internet of Things, Digital Twins och Augmented Reality.  

volvo_eps_blue_std_kopia_4.jpg

Volvo Group Trucks Operations träffar du också på plats, där du får se hur de arbetar med Virtual Commissioning och Scanning som möjliggör sammankoppling av den fysiska och digitala världen. Med Virtual Commissioning kan man tidigarelägga testning av komplexa automationslösningar med en virtuell modell över fabriken som utgångspunkt, på ett säkrare sätt utan att störa produktionen, där scanningen hjälper till att ha en uppdaterad referensbild av fabriken.

Möten som stimulerar affärer

Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Kontakt för frågor eller om intresse att ställa ut finns:
Ann Rinaldo, Lindholmen Science Park AB, ann.rinaldo@lindholmen.se eller 031-764 70 11
Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn

Vad säger besökarna om Lindholmen Connected? Se filmen!

 

 

 

 

 

Tidigare nätverksträffar

Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?

 

Arrangeras av Lindholmen Science Park.