Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected Business Network

Välkommen till affärsnätverket Lindholmen Connected den 9 mars. Kom och lyssna på Christian Nikkilä Sjöstrand från Tesla då han pratar om en hållbar framtid.

Christian Nikkilä Sjöstrand från Tesla kommer hit och pratar om Teslas plan och ambition att vara med och bidra till att accelerera hela världens övergång till hållbar energi.

Lär dig också mer om hur har Tesla lyckats ta sig dit de är idag och vad är nästa steg framöver. 

connected2.jpeg

Till vardags jobbar Christian vid Tesla Enterprise som hjälper professionella köpare med hållbarhetsfrågor, policyfrågor, totalkostnadsanalyser mm för att kunna påskynda övergången från fossila drivmedel till hållbar energi.

 

Nätverksträffen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare lunch. 

Värdföretag och utställare den 9 mars

 

drivesweden_logga_0.jpg Det handlar inte bara om förarlösa fordon – det handlar om ett helt nytt synsätt på mobilitet. Vi är i början av utvecklingen, och den går snabbt. På bara några år kommer vi att förändra världen, utveckla hållbara städer och se hela branscher arbeta med helt nya affärsmodeller. 

biner_logo_rgb_l_rev3.pngBiner är ett konsult- och utbildningsföretag, som verkar i gränssnittet mellan verksamhet och IT. Inom all verksamhetsutveckling är kunskap och kompetens avgörande och hos Biner finns branschens främsta experter som stöttar i digitaliseringen av organisationer. Biners konsulter arbetar även med utbildning i en unik kombination av teori och praktik. På Biner Academy erbjuds separata kurser, e-learning, blended learning och företagsanpassade utbildningar eller coachingprogram.

carmenta_0.jpgCarmenta har över 30 års erfarenhet av ”situational awareness” i ledningssystem och erbjuder avancerad molnteknologi för ledning av uppkopplade och automatiserade fordon. Statiska kartor, sensordata, trafikdata, väderprognoser, m.m. sammanställs till en lägesbild i realtid. Med denna som underlag genererar beslutsstödsmotorn i Carmenta TrafficWatchTM säkerhetskritiska väglednings direktiv direkt till fordon. ”Situational awareness” gör att uppkopplade fordon kan operera säkrare och smartare.

logotype_300x300_black.pngLindholmen Science Park är förutom ett dynamiskt och kreativt område även en arena för samverkan utan geografiska gränser. Inom arenan drivs flera av Sveriges främsta utvecklingsprojekt med fokus på morgondagens mobilitet för människor och gods. 

tesla_wordmark_red_prod_fnl.jpgTesla grundades 2003 av en grupp ingenjörer som ville bevisa att man inte behövde kompromissa för att köra elektriskt – att elfordon kan vara bättre, snabbare och roligare att köra än bensinbilar. Idag bygger Tesla inte bara helt elektriska bilar utan även oändligt skalbara produkter för ren energialstring och -förvaring. Tesla anser att ju fortare världen slutar förlita sig på fossila bränslen och rör sig mot en framtid helt utan utsläpp, desto bättre.
I och med att Tesla bygger sin mest överkomliga bil hittills fortsätter företaget att göra produkter mer tillgängliga och överkomliga för fler och fler människor, vilket i slutändan påskyndar införandet av rena transporter och ren energiproduktion. Elbilar, batterier och förnybar energiproduktion och -förvaring finns redan fristående från varandra men när de kombineras blir de ännu starkare – det är den framtid vi vill ha.

 

 

 

 

Anmäl dig till väntelista här

 

Möten som stimulerar affärer

Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig.

Nätverka och interagera - gå med i Lindholmen Connected på LinkedIn

Tidigare nätverksträffar
Vill du veta vilka talare och utställare som varit på Lindholmen Connected?

 

 
Arrangeras av Lindholmen Science Park.