Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmenstafetten

Avsluta en vanlig arbetsdag med stafett och after run. Utmana andra företag, kollegor eller vänner! Missa inte årets upplaga av Lindholmenstafetten den 7 september. Delad glädje är dubbel glädje - dela en mil med en, två eller tre kollegor. Anmäl ert lag redan idag!

LINDHOLMENSTAFETTEN 7 SEPTEMBER

Suttit ner hela dagen på jobbet? Den 7 september är för många en vanlig arbetsdag som avslutas på ett roligt och annorlunda sätt. Direkt efter din arbetsdag kan du snöra på dig löparskorna och bege dig till Lindholmspiren tillsammans med dina kollegor. Väl där kan ni delta på en rolig stafett som avslutas med dryck och en bit god mat. Allt samlat vid Lindholmen Science Park. Utmana andra företag eller era kollegor och var del av denna fantastiskt roliga stafett!

Lindholmenstafetten är en lagtävling som vänder sig till företag, vänner, familjer grannar eller vilka andra lagkonstellationer som helst som vill springa en mil fördelat på fyra sträckor – 4×2,5 kilometer. Är ni endast två eller tre i laget så kan någon springa mer än en av sträckorna. För tionde året i rad går Lindholmenstafetten av stapeln – var del av den tionde upplagan! Anmäl er redan idag på lindholmenstafetten.se

Ett unikt och roligt kvällskoncept

  • Gemensam uppvärmning tillsammans med Friskis&Svettis med start kl 17.45.
  • Stafett på en mil uppdelad i fyra 2,5km sträckor. Starten går kl 18.00.
  • After Run med mat och dryck.

Pris grundpaket: 800kr/lag varav 100kr går till hjärnforskning (1000kr/lag efter 31/5) Allt samlat på ett ställe vid Lindholmen Science Park. (Finns även olika företagspaket att köpa där det ingår fler lag, t-shirts till lagmedlemmarna samt beachflagga.)

Anmäl dig redan idag

Sista anmälningsdag är 6 september.

För mer info träffa oss gärna den 7 september i gågatan på Open Day kl 09.00-16.30 eller besök www.lindholmenstafetten.se

För att komma iform inför stafetten läs mer här

Arrangeras av IF Kville.