Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Meg 15

Mediedagarna i Göteborg är ett forum för det politiska samtalet om mediefrågor och för aktuella frågor inom medieutveckling. Här möts beslutsfattare, väletablerade och nya medieaktörer som arbetar med allt från innehåll och produktion till distribution och teknik. Lindholmen Science Park deltar och anordnar en workshop för skapa möten mellan branschen och akademin.

Hur kommer besökarna att märka att Lindholmen Science Park är med på Meg?
– Vi vill ge fler besökare möjlighet att få nya perspektiv och insikter att ta med sig hem till sin vardag. Vi finns i loungen med en plats för dialog och diskussion. Hos Lindholmen Science Park kommer du att möta både andra besökare men också många av de spännande föreläsare som besöker Meg, berättar Maria Hedlund, kommunikationschef, Lindholmen Science Park.

– På scen kommer vi att stå värd för en öppen workshop varje dag där branschen och akademin möts i samtal om utveckling och utmaningar, om hur vi tar tillvara forskningsresultat i verksamhetsutvecklingen och om hur forskningen adresserar eller inte adresserar branschens verkliga utmaningar.

Vilken är den viktigaste frågan för mediebranschen idag, enligt dig?
– Vilket uppdrag och ansvar har mediabranschen för demokratin? Hur kan/ska det utvecklas parallellt med den nödvändiga affärsmässiga lönsamheten?

Läs hela intervjun på Meg.se