Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Nordiskt seminarium: urbana linbanors potential

Urbana linbanor kan vara en effektiv kollektivtrafik i städer då de erbjuder hög kapacitet och kan överkomma barriärer annars svåra att överkomma. Planering och installering av urbana linbanor ökar i städer runtom i världen, från Caracas till Rio, London och Hamburg.

Den 19 augusti arrangeras ett seminarium med möjligheterna dessa system innehar och de senaste tekniska lösningarna under detta första nordiska seminarium om urbana linbanor.

Internationella talare kommer introducera det senaste inom stadsplanering i Europa, urbana linbanors potential som kollektivtrafik och hur de kan överkomma barriärer i staden. Internationella exempel såväl som insikt i tekniska och funktionella kvaliteter och kostnader är några delar ur programmet.

Dessutom presenteras en förstudie om urbana linbanor i Göteborg. Seminariets målgrupp är stads- och trafikplanerare och politiker i de nordiska länderna.

 

Seminariet arrangeras av Koucky & Partners, konsulter inom hållbar mobilitet från Göteborg i samarbete med EURIST, det europeiska institutet för hållbara transporter som sitter i Hamburg.

 

För hela programmet, mer information om seminariet och för anmälan klicka här för en PDF.