Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Starka ledare skapar starka företag

Varje år träffas 1 400 personer som lägger 17 000 mantimmar i Handelskammarens Affärsnätverk för att utveckla sig själva och sitt företag. Efter stor efterfrågan startade Västsvenska Handelskammaren under våren upp det kontaktskapande nätverket Next&Now på Lindholmen.

Handelskammaren brinner för ett västsvenskt näringsliv i världsklass och skapar förutsättningar för individer att utvecklas som personer, beslutsfattare och ledare. Med starka ledare stärks företagen och därmed Västsverige.

Den 18 september har Handelskammaren en nätverkslunch där du som är chef/ledare har möjlighet att komma och gästa dem. Det är först till kvarn som gäller då de har ett begränsat antal platser. De kommer att diskutera under temat Den moderna arbetsplatsen/Framtidens aktivitetsbaserade arbetsmiljö- en fluga eller här för att stanna? där du får tillfälle att knyta nya affärskontakter.

Datum: Torsdagen 18 september
Tid: Kl. 11.30-13.30 Lunch serveras kl. 11.30
Plats: Lindholmen Science Park, Open Arena 2:a plan

Anmälan: Sista anmälningsdag är 12 september till Henrik Johansson på tel: 031-835937 eller henrik.johansson@handelskammaren.net

OBS! Det här affärsnätverket vänder sig enbart till dig som är chef/ledare.