Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Vad behöver ditt startup? Hur kan vi bidra?

Lindholmen Science Park söker startupföretag som arbetar med ny teknik och nya tjänster. Vi vill att fler startups ska få chansen att växa i samarbete med de resurser och den kompetens som finns på Lindholmen.

Därför tittar vi nu på hur vi kan hitta nya samarbeten med startupföretag i Göteborg. Välkommen till en workshop för diskutera behov och utmaningar för tech-startups. Det blir också ett tillfälle att nätverka med andra liknande företag och se vilka möjligheter som finns på Lindholmen Science Park.

transport-when.jpgTID
17 oktober
09.30 - 11.30

transport-where.jpgPLATS
Visual Arena Lindholmen
Lindholmspiren 3B, Göteborg

TILL ANMÄLAN

Vi bjuder på lättare lunch vid slutet av workshopen. Senaste anmälan 14 oktober!

Vad gör Lindholmen Science Park?

Lindholmen Science Park är en internationell samverkansmiljö där aktörer från näringsliv, akademi och samhälle tillsammans kan driva forsknings- och utvecklingsprojekt. Under snart 15 år har vi varit med och skapat framgångsrika samarbeten och innovationer.

Lindholmen är ett av Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva områden. Idag arbetar, studerar, forskar eller bor över 21 000 personer på Lindholmen. Över 350 företag finns på området, bland andra storföretag som AB Volvo, Volvo Cars, Ericsson, ÅF och Sigma.

Kontakt: Christian Riedl, projektledare, Lindholmen Science Park, 031-764 70 28

 

Internet Discovery Day Göteborg

17 oktober, 13.00-17.00

Missa inte chansen att delta även på Internet Discovery Day kl. 13.00 samma dag som workshopen. Där får entrepenörer och IT-startups chansen att presentera sina idéer för investerare. 

Läs mer här