Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Välkommen till Lindholmen Open Day, 7 september

Den 7 september har du chansen att besöka och träffa flera av företagen som är verksamma här på Lindholmen. De öppnar upp sina lokaler för att berätta mer och dela med sig av vad de gör och många finns också på plats i loungen på Lindholmspiren 3-5 under dagen.

Lär känna nya verksamheter och kollegor på andra företag. Det blir en variation av allt från kulturella aspekter till produktutveckling och visioner och innovationer och inte minst; go-fika.

Ladda ner programmet här

Glöm inte heller att anmäla er till Lindholmenstafetten! Här hittar du mer information om det

Hållpunkter för dagen i loungen och gågatan på Lindholmspiren 3-5

  • 11.00 Företagsutställningen öppnar  
  • 14.00 Fika
  • 17.45 Uppvärmningen startar för Lindholmenstafetten
  • 18.00 Starten går för Lindholmenstafetten - anmäl dig här

Öppet hus hos företagen  - se länkar för adresser

 

Utställningsytan: 

open_day_karta_6sep.jpg

Kort om några av utställarna: 
 

Välkommen till Volvo Group Telematics / WirelessCar

  • Övergripande information om de tjänster som vi levererar till Volvo Group samt externt till ett antal bilmärken.
  • Demonstration av Volvo On Call med en Volvo-bil
  • Demonstration av Dynafleet portal som används tillsammans med Volvo-lastbilar
  • Titta in i en modern Volvo-lastbil
  • Data analytics
  • Här har du även möjlighet att anmäla dig till de mer djupgående presentationerna som erbjuds på Volvo Group Telematics kontor.

Välkommen till Cybercom
Den 18 oktober kommer vi följa upp vårens succé-event ”Programmering & Pannkakor” – ett event där föräldrar med sina barn får prova på och upptäcka det roliga med programmering. Anmälan öppnar samma dag som Lindholmen Open Day – välkommen till vår monter, där vi bjuder på nygräddade plättar, för att höra mer om detta event + anmälan. Programmering & Pannkakor är ett gratis event och alla barn + föräldrar är välkomna.
 
Cybercom är ett innovativt IT-konsultbolag med 20 års erfarenhet inom IT och kommunikationsteknik. Våra konsulter hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter för att stärka konkurrenskraften eller göra effektivitetsvinster. Få reda på mer om Cybercom: www.cybercom.com

Välkommen till Prevas

”Prevas är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

Innovation for Growth

Industrin, både små innovatörsdrivna företag och multinationella exportföretag, står inför stora utmaningar. Oavsett vad de gör, finns det oftast en aktör någon annanstans i världen som är beredd att göra det både snabbare och billigare. För att överleva och växa, har de ständigt varit tvungna att utveckla nya och smartare produkter och produktionsmetoder. Eller få hjälp med uppgiften.

 Det är i denna miljö som Prevas startat, verkat och vuxit. Sedan 1985 har vi hunnit med att utveckla över 5 000 produkter, varav flera har bidragit till att göra våra kunder världsledande inom sina områden. Och i samma utsträckning har vi bidragit till förbättrad produktivitet, kvalitet och lönsamhet i våra uppdragsgivares industrianläggningar.”

 

carolinekarlsson2-2015-webb-oppethus.jpgOm ert företag också vill vara med och öppna upp era dörrar, kontakta Caroline Karlsson på Lindholmen Science Park på caroline.karlsson@lindholmen.se eller  031-764 70 11.

 

 

 

Välkommen till vår gemensamma dag, Lindholmen Open Day, hälsar alla företag som kommer att ställa ut och / eller har möjlighet att öppna sina dörrar för den som vill!

 

cevt_logo_simplified_0.png                            

lcc_liten_kopia.jpg

 

 

 

consat.jpg

   

ls-loggan.jpg

 

 

cybercomg_logo_black_kopia.jpg

 

 

 

 

 

 

   llsp_0.jpg

 

ericsson_new.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

  gotzb_dest_cmyk.jpg

 

hiq_logo_pos_1000px.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  logotype.jpg

 

volvo_epscmyk_blue_42mm.jpg

    wirelesscarlogo.png