Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Välkommen till Venture Cups pitchkväll i Göteborg

Venture Cup är en av Sveriges ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Inför Moment Pitch är du hjärtligt välkommen till Venture Cup Västs kontor på Lindholmen för att få tips och råd på vad som är viktigt att tänka på när du presenterar din idé.

Drop in

Ingen anmälan krävs, det är bara att droppa in till Venture Cups kontor på Lindholmspiren 3, onsdagen den 26 februari kl. 17.00 - 19.00. De hjälper dig gärna även att spela in pitchen.

Venture Cup arrangerar flertalet evenemang, utbildningar, aktiviteter och inspirationsföreläsningar runtom i regionen under året. Det största evenemanget är regionfinalen som går av stapeln i slutet av varje tävling. Regionfinalerna arrangeras alltid i Göteborg och är öppna för allmänheten. Inför varje tävlingsår arrangeras även en stor kickoff med syfte att inspirera och erbjuda hjälp i idéutveckling för de som är intresserad av att tävla. Utöver regionfinal och kickoff så genomförs varje år ett antal mindre evenemang, bl.a. finansieringskväll och handledningskväll.

Mer information om Venture Cup