Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Var publik till valprogram på SVT

Välkommen att gästa SVT som publik till nya satsningen Valet med Janne & Belinda! Inför valet i september öppnar två folkkära profiler dörren till sin egen valstudio. Med ambitionen att höja valtemperaturen samlar Belinda Olsson och Janne Josefsson såväl artister som statsvetare, soffliggare och politiskt engagerade i studiosoffan.

Programmet har formen av en talkshow inför publik. Det blir snack i soffan och infall i studion. Samtidigt finns en av programledarna​ ute på en plats någonstans i Sverige – till exempel i någons kök, på en tennisklubb, i en bastu, på en flyktingförläggning eller en biljardhall.

Valet med Janne & Belinda kommer att direktsändas två gånger i veckan under tre veckor med start den 26 augusti. Varmt välkommen att gästa oss som publik någon eller några av följande kvällar: 

Tisdag 2 september
Torsdag 4 september

Tisdag 9 september
Torsdag 11 september

Den aktuella sändningsdagen är det samling senast klockan 21.00 i Kanalhusets entré på Lindholmen i Göteborg. Programmet sänds live mellan 22:00–22:45. Det går bra att vara med vid flera sändningar. Minimiålder är 16 år.
 

Intresserad av att delta som publik?

Skicka aktuellt/aktuella datum samt namn, ålder och mobilnummer till alla i sällskapet till moa.blomgren@svt.se