Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Visual Arena Lunchföreläsning

När kommer varje hem ha en egen 3D-skrivare? Hur kan du skapa effektfulla berättelser, trovärdiga karaktärer och interaktiva upplevelser i 3D? Vi bjuder in till en kostnadsfri lunchföreläsning tillsammans med våra medlemsföretag Creative Tools och Autodesk. Välkommen att inspireras den 12 mars!

Du är välkommen på nätverkande, lunch och intressanta presentationer. Vi låter två av Visual Arenas medlemsföretag berätta mer om sin verksamhet.

Eventet är fullbokat! Kontakta helena.ryden@lindholmen.se om du har frågor.

Agenda
11.30-12.00  Lunch och mingel
12-00-13.00  Medlemsföretagen demonstrerar produkter och berättar mer om sina tjänster.

Creative Tools säljer produkter från marknadsledande tillverkare av mjukvaror och hårdvaror inom 3D. De erbjuder dessutom produkter och tjänster för produktion av 3D-animering, visualisering och video. Exempel på produkter och tjänster inom 3D-skanning och 3D-prototyping är 3D-skrivare och handhållna 3D-skannrar. På lunchföreläsningen kommer Nicklas Jarl att prata om vad en 3D-skrivare är för något, vad som krävs för att de ska finnas i hemmet och när i framtiden var hem kan tänkas ha en egen 3D-skrivare.

Autodesk är världsledande inom 3D-designprogram för underhållning, naturresurser, tillverkning, teknik, konstruktion och mark-/infrarelaterade projekt. De tillhandahåller kreatörer med verktyg för att skapa effektfulla berättelser, trovärdiga karaktärer och interaktiva upplevelser. Verktygen är kända för sina djupgående möjligheter och kvaliteten på det färdiga resultatet. På lunchföreläsningen kommer Matti Ööpik att presentera Autodesk och beröra vilka nyckelprodukter som företaget tillhandahåller, vilka industrier de är verksamma i, hur deras produkter används i typiska arbetsflöden.