Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Wake up frukostseminarium - upplev segling på Lindholmen!

Volvo Ocean Race, M32 Series och Americas Cup intar Göteborg i sommar. Vad händer på plats och vad kommer vi kunna uppleva från Lindholmens kajer? Välkommen på frukostföreläsning där du får lyssna till världens bästa seglare!

Många känner till den världsomspännande seglingstävlingen Volvo Ocean Race som kommer till Göteborg i juni. Är du nyfiken på att veta mer om tävlingen och vad som kommer att hända på plats? Vi kommer också att berätta mer om M32 Series och Americas Cup, två spännande seglingstävlingar med några av världens snabbaste katamaraner. 

Seglingsprofilen Mattias Rahm är värd för dagens Wake Up Lindholmen och han kommer att ta med gäster från de olika tävlingarna. Bland annat får vi direktkontakt med seglaren Martin Strömberg som seglar Volvo Ocean Race 2014-15 med det kinesiska laget Dongfeng Race Team och som befinner sig mitt på Atlanten.

Frukost kl 07.30-08.00

Föreläsning kl 08.00-08.45

  • M32 Series - Lyssna till när Martin Krite skildrar hur det känns att segla i ett tajt race med en av världens snabbaste katamaraner. M32 Series är i Lindholmshamnen den 11-14 juni.

  • Volvo Ocean Race - Båtarna befinner sig just nu mellan Brasilien och USA. Vi samtalar med besättningen: Vad är status i tävlingen och vad kommer vi att uppleva på plats i Göteborg den 21-27 juni?

  • America's Cup - Hör projektledare Cecilia Haraldson berätta om en av världens äldsta och mest prestigefyllda seglingstävlingar. America's Cup kommer till Frihamnen 28-30 augusti.

Anmäl dig här senast 17 april ->

Sponsorer: Älvstranden Utveckling och Norra Älvstrandens Företagarförening