Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

AI Sweden Partner Days

För tredje gången bjuder AI Sweden in ​​partners och potentiella partners att delta i hela tre dagar på allt om AI! Genom att visa upp partners arbete, peka på konkreta användningsfall, spännande resultat och hur man engagerar sig i AI-ekosystemet - vill AI Sweden att du inte bara känner dig inspirerad utan bestämd att ta nästa steg på din AI-resa. Djupdykning i affärssidan av AI, revolutionen av data och den nya eran av algoritmer, vi visar dig några av verktygen för att få det att hända.

Ta en titt nedan för en översikt över innehållet, med hela agendan snart. Under eftermiddagen ger vi ordet till våra partners att bjuda in er alla att delta i deras presentationer och workshops.
 

Dag 1 - Skapa affärsvärde med AI

Vad är sambandet mellan AI och affärsvärde? Och hur frigör vi dess fulla potential? Med tanke på framgångsfall, ledarskapsstrategi och organisationstransformation avser denna session att ge dig svar på dessa frågor.
 

Dag 2 - Datarevolutionen

Buzzword-data har legat på allas läppar ett tag - men hur blir vi verkligen datadrivna? Vad är god kvalitetsdata som kan användas för sunda AI-lösningar? Och hur kan företag, organisationer och offentliga aktörer dela data för att samarbeta och lära av varandra, inte existerar i silor? Hur blir vi mer datadrivna med hjälp av AI?
 

Dag 3 - Algoritmernas era
 
Vi är på randen till en ny era av algoritmer - om inte redan där. Den tredje dagen kommer att ta itu med de utmaningar och möjligheter som detta ger, med fokus på modeller och algoritmer bakom AI-lösningar, de juridiska och etiska bedömningar som alltmer efterfrågas och visar konkreta lösningar som tar oss in i nästa era. Edge AI, federerade språkmodeller och mycket mer kommer att vara på dagordningen.

Eventet kommer att hållas på engelska.
 

Läs mer och anmäl dig här 

Arrangeras av AI Sweden.