Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

AX-dagen 2019

Alla pratar visionärt om AI, Internet of Things och Industri 4.0, men hur kan vi använda detta redan idag? Vilket värde kan vi få ut genom att tillämpa dessa tekniker och initiativ redan idag?

För sjätte året i rad är det nu dags för populära AX-dagen. Välkommen till en halvdag med intressanta föreläsare och andra spännande inslag.

Agenda

11.45 - 12.30 Välkomstlunch med mingel i Ericssons lokaler på Lindholmen.

12.30 - 13.00 AcobiaFLUX hälsar alla välkomna och lanserar en spännande nyhet!

13.00 -13.30 Ericsson “Taking you forward” 
Ericsson berättar om 5G och vilka tillämpningar de har i dag med 5G samt hur tekniken och utvecklingen fungerar. 

13.30 - 14.00 Kaffepaus och Smarta fabriker visar upp sina projekt som är samarbeten mellan skola och näringsliv och en plattform för att skapa kompetens och sprida kunskap om industriell digitalisering. 

14.00 - 14.30 Ekkono “Ekkono makes connected things smart.” 
Ekkono kommer inledande prata om möjligheterna med Edge Machine learning och förklara tekniken bakom Ekkono, samt visa upp spännande case Ekkono genomfört. 

14.30 - 15.00 Chipster
Hur sätter man in ett chip i handen och varför gör man det?

15.00 - 15.30 Microsoft “Innovation is what creates tomorrow."
Microsoft förklarar vad AI är och varför ska vi använda det. Men varför nu? AI behöver data. Hur ser den moderna dataplattformen ut? Se deras innovativa exempel här.  

15.30 - 16.30 Ashkan Fardost  
Vad händer om du stoppar in 4 miljarder människor i ett och samma rum och låter alla kommunicera på exakt samma villkor? Du får en världsomspännande revolution som sätter mänskligheten i en helt ny riktning. Ett globalt nervsystem som kopplar ihop alla människors tankar och idéer. En revolution som öppnar upp för teknisk innovation på ett radikalt nytt sätt.

16.30- ca 18.00 Mat och dryck serveras i Ericssons lokaler. 
Chipster kommer att vara på plats, svarar på frågor och Chippa den modiga som vill ha ett chip i handen – kostnadsfritt.  L

 

Antal platser är begränsade. Anmäl dig och en kollega  så ses vi!

Läs mer och anmäl dig här

 

Arrangeras av AcobiaFLUX.