Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

BSR Electric virtuella slutkonferens

Den 16-17 juni 2020 anordnar Göteborgs Stad, Lindholmen Science Park och Business Region Göteborg slutkonferensen för BSR (Baltic Sea Region) -Electric. På grund av Corona-pandemin blir konferensen i form av ett internationellt webbinarium med fokus på elmobilitet och elektrifiering av kommersiella fordon.

Slutkonferensen den 16-17 juni 2021, som Göteborg arrangerar, kommer att ge en möjlighet att sammanföra samtliga projektresultat, presentera och diskutera användningsfall och resultat med en större publik och främja "BSR Roadmap for Urban E-Mobility". Konferensen riktar sig till projektets medlemmar samt till beslutsfattare på regional och nationell nivå, företrädare för företag i branschen och berörda aktörer på EU-nivå för att presentera projektets resultat.

Information & Anmälan

Mer info om projektet

Projektet BSR (Baltic Sea Region) Electric syftar till att främja och demonstrera lösningar för e-mobilitet inom urbana transportsystem i Östersjöregionen. Det handlar om elektrifierad stadslogistik, elcyklar, elbussar, elscootrar och elfärjor.

Arrangeras av The Urban Transport Administration of the City of Gothenburg in collaboration with Lindholmen Science Park and Business Region Gothenburg.