Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Forsknings- och innovationsdagen 2020

Framtidens tillgänglighet i städer och på landsbygder är temat då Trafikverket för åttonde året i rad bjuder in till en forsknings- och innovationsdag. Årets konferens genomförs enbart digitalt.

 

Boka in den 27 maj för en intressant förmiddag där vi tillsammans får inspiration till framtida samarbeten. På grund av rådande läge är årets fysiska konferens inställd. Istället arrangeras ett kortare digitalt evenemang mellan 10.00 och 12.00 samma datum. 

Under dagen presenteras olika perspektiv på framtidens tillgänglighet i städer och på landsbygder. Såväl samhället som infrastrukturen och människan måste vara utgångspunkten när morgondagens transportsystem utvecklas. Deltagarna får lyssna på Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon, Jonas Eliasson, måldirektör på Trafikverkets, Vinnovas GD Darja Isaksson samt Margareta Friman, Karlstads universitet och Jonas Silfwerbrand från KTH.

Deltagarna får under konferensen möjlighet att dela med sig av de forskningsbehov de ser som viktiga för att utveckla tillgängligheten i såväl stad som land.

När: Onsdag den 27 maj, klockan 10.00 – 12.00

Läs mer och anmäl dig här

 

Arrangeras av Trafikverket.