Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected - Testa framtidens mobilitetslösningar på Lindholmen

LIMA - Lindholmen lntegrated Mobility Arena är ett mobilitetsprojekt för alla som jobbar på och i närheten av Lindholmen. I en pilot, som samlar olika transportslag och parkering i en smart tjänst, är LIMAs syfte att förenkla lokala och regionala resor, öka framkomligheten på Lindholmen och bidra till en mer hållbar stad. Ta chansen och anmäl ditt intresse att vara en del av LIMA den 15 mars!

LIMA är ett mobilitetsprojekt för alla som jobbar på och i närheten av Lindholmen. Den 15e mars kan du ta del av LIMA och få veta vad det är och hur du kan vara en del av LIMA.

Du kommer att kunna använda kollektivtrafik, hyrcyklar, el-scootrar och taxi. Dessutom har du tillgång till delade bilar via en publik bilpool samt företagsbilar. Du kan även dela din egen bil och betala parkering. Allt i en tjänst.

Varmt välkomna!

Program

12.00 Paneldiskussion med nedanstående talare

12.30 Möjlighet att besöka de olika utställarna på plats och det bjuds på smörgås och kaffe

Talare

Hans Arby, VD UbiGo
Maria Stenström, VD Göteborgs Stads Parkering
Mikael Kilter, VD Move About
Sofia Löfstrand, projektledare LIMA, Lindholmen Science Park (moderator)

Hans, Maria och Mikael representerar tre av de 19 organisationer som bidrar till LIMA-tjänsten och genomförandet av den pilot som startar i november. Tillsammans med Sofia, projektledare för LIMA, så kommer panelen berätta mer om LIMA-tjänsten och varför kombinerad mobilitet är viktigt för ett hållbart resande.

Utställare är: 

  • UbiGo utvecklar LIMA-appen för den kombinerade mobilitetstjänst som kommer att testas under piloten.
  • Move About leder arbetet för bildelning i LIMA-projektet och kommer att berätta mer om hur bildelning blir en del av LIMA-tjänsten.
  • Göteborgs Stads Parkering ansvarar för den mobilitetshub som utvecklas för att främja ett hållbart resande under LIMA-piloten. 
  • Ericsson ansvarar för uppkopplade molnbaserade stödtjänster som kopplar ihop ekosystemet i LIMA och tillhandahåller stödtjänster för LIMAs användare. 

Träffa UbiGo, Move About, Göteborgs Stads Parkering och Ericsson för att få reda på mer om LIMA-tjänsten!

Anmäl dig redan idag

Lär dig mer om LIMA här

Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig. 

Arrangeras av Lindholmen Science Park.