Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Må bra på jobbet med företagsträning!

Utmaningen med stillasittande och statiskt arbete är de fysiska problemen som ökar enormt i hela vårt samhälle. Arbetsmiljöverket har fastslagit nationella riktlinjer som rekommenderar 30 minuters fysisk aktivitet av minst måttlig intensitet varje dag. Träffa Body By Gard för att inkludera friskvård på din arbetsplats.

Body by Gard är ett familjeföretag grundat 1993, som ägs av mor och dotter – Annika och Fia Gard. De arbetar långsiktigt med träning och friskvård mot företag för hållbara resultat.

Konceptet är enkelt och effektivt: 
Body By Gard kommer till er och levererar ett 30 minuters-pass till era medarbetare - på arbetsplatsen. Passet är framtaget och utvecklat under många år med syfte att förebygga problem med nacke, rygg, huvudvärk mm. så som  stillasittande – eller stående – arbete framför datorn ofta ger upphov till. Man behöver inte byta om, och alla kan vara med. Body By Gard har med allt som behövs.
 
Känns det här intressant, kan ni träffa dem på Lindholmspiren den 24/4 och 8/5, från kl. 11.00. Där kan ni boka tid för ert företags kostnadsfria  prova-på-pass. 

Läs mer om Body By Gard

Arrangeras av Body By Gard.