Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Öppet hus – hälsa på i Lindholmens nyaste möteslokal.

4-5 och 7-8 mars håller Lindholmen Conference Centre öppet hus 11:00-14:00 i den nya presentationslokalen Decibel (i gågatan på Lindholmen Science Park). Ta med en kollega eller vän, kom förbi och säg hej, provsitt de nya stolarna och känn på tekniken som är något alldeles extra. Vi bjuder på skön musik och något att tugga på! Ni är dessutom med och tävlar om ett heldagsmöte med mat & dryck för upp till 20 personer! Välkomna!

Decibel - en lokal signerad Lindholmen Conference Centre. Detta är en lokal för dig som vill visa upp dig från din bästa sida och imponera ljudmässigt på din publik. Du kanske vill visa din senaste lansering eller bjuda in till pressträff. Kanske du vill skapa ett show room, verka med ett pop-up kontor några dagar i veckan eller spela in en livepodd framför publik? Möjligheterna är många. Decibel är fönstret ut till människorna och företagen som verkar här. Med sitt strategiska läge och stora skyltfönster mitt på Lindholmen Science Parks gågata är du mitt i centrum.

Teknikmässigt? Det är enkelt, snyggt och med kvalitet. Här hittar du ett unikt ljudsystem från Dynaudio och Yamaha. 7.2-surroundsystem med infällda högtalare ur S4-serien från danska Dynaudio. Ett av världens mest framstående och välrenommerade ljudföretag. Kraftfull referensförstärkare, Yamaha RX-A3080, med fantastisk dynamik och alla moderna streamingmöjligheter. Ett presentationsrum med extra klös i.

Änmäl dig här

 

Arrangeras av Lindholmen Conference Centre.