Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Testa ny app med dspatch i gågatan idag

Besök dspatch i gågatan och testa en ny app som nyttjar konceptet "crowdsourced deliveries".

dspatch är en digital plattform som nyttjar konceptet "crowdsourced deliveries", vilket innebär att appen kopplar ihop privatpersoner som vill skicka något med hjälp av andra privatpersoner. På så sätt kan vi nyttja de människor som redan är i rörelse och låta dem ta med ett paket på vägen, istället för att tillsätta externa logistikaktörer.

dspatch är på så sätt inte bara ett miljövänligt alternativ, utan också prisvärt och flexibelt. Du som skickar behöver inget emballage eller gå till ett ombud, du kan befinna dig vart som helst eftersom dspatchern hämtar paketet där du vill. Som dspatcher kan du tjäna pengar på att ta med dig något på vägen. Det bästa är att du inte behöver välja, i vår app kan du växla mellan att som kund skicka paket, eller tjäna pengar på att transportera som dspatcher. 

Den 18:e december hittar du oss på Lindholmens Science Park gågata, där du får möjligheten att testa vår app, träffa teamet och ställa frågor. De första 20 som registrerar sig i vår app och bor inom postnummer 41760-41767 kan dessutom helt gratis få sin julgran hämtad och slängd med dspatch, i utbyte mot att ni testar appen! 

För mer information om oss, besök: www.dspatch.se

Arrangeras av dspatch.