Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Open Arena

Open Arena är den kreativa mötesplatsen på Lindholmen Science Park som möjliggör spontana möten och gemensam innovation. Här ses man och mäklar nya projektidéer i en öppen samverkansmiljö. Det är en neutral plats för brainstorming, seminarier och nätverksbyggande.

Som medarbetare i ett företag etablerat på Lindholmen Science Park kan du få tillgång till den öppna mötesplatsen Open Arena.

En mötesplats för visionärer

Idag är Open Arena en kreativ och inpirerande arbetsplats för flera olika forsknings- och utvecklingsprojekt. Dessa baseras på öppenhet och samverkan mellan näringsliv, akademi och samhälle och den öppna miljön är en av nycklarna till framgången i projekten.

På Open Arena träffas människor som verkar inom Lindholmen Science Parks ekosystem. Det kan vara allt från forskare, projektledare, företagsledare, fordonsspecialister och EU-experter, till entreprenörer, studenter, kreatörer, konstnärer och politiker.

Bli en del av Open Arena

Lindholmen Science Park erbjuder en unik möjlighet att ta del av Open Arena. Som medarbetare i ett företag etablerat på Lindholmen kan du få tillgång till den öppna miljön. Du kan använda Open Arena för spontana möten eller som tillfällig arbetsplats och som partner kan du även få tillgång till de mötesrum och olika möteslösningar som finns på området. Prova gärna att ta ett affärsmöte över en kopp kaffe eller lägg en inspirationsträff i den kreativa miljön.

Vill du veta mer?