Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Radisson Blu Riverside Hotel är värdföretag på Lindholmen Connected

Lindholmens hotell Radisson Blu Riverside är ett av värdföretagen på Lindholmen Connected den 3 september. De välkomnar alla besökare att inspireras kring boende, mat och dryck.

Tre steg från kajkanten, på Lindholmen, ligger Radisson Blu Riverside Hotel. Hotellet erbjuder 265 unikt designade hotellrum och en spaavdelning på taket. På den spännande restaurangen Cuckoo's Nest kan du avnjuta en måltid i en annorlunda miljö, eller möta kollegor för en drink efter jobbet. Restaurangen har vunnit flertalet priser, bland annat Best Bar 2013 i tävlingen European Hotel Design Awards.

Den moderna konferensvåningen med de fem ljusa konferensrummen samt närheten till Lindholmen Conference Centre, gör hotellet till den perfekta mötesplatsen, mitt i det nya Göteborg!

På Lindholmen Connected den 3 september är hotellet ett av tre värdföretag och de kommer att bjuda på inspirerande mat från menyn på Cuckoo's Nest och berätta om möjligheterna att bo på Göteborgs mest havsnära hotell. Hotellets VD, Malin Franck, är talare på Lindholmen Connected. Hon kommer att tala om sin vision för Lindholmen 24/7 där området lever och är öppet dygnet runt, sju dagar i veckan.

Läs mer om Radisson Blu Riverside Hotel

Läs mer och anmäl dig på Lindholmen Connected