Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Almi Invest - värdföretag på Lindholmen Connected

Oxeon, Let´s Deal, Arcam och Nudie Jeans är några framgångsrika exempel som satt Västsverige på start up-kartan. Almi Invest finns på Lindholmen Science Park och har rollen som Sveriges mest aktiva investerare i unga tillväxtbolag. Almi Invest är värd för nästa Lindholmen Connected och tar med sig tre av sina portföljbolag, välkommen att höra mer den 15 april!

Sverige har en bred industriell bas inte minst inom IT. För att försvara positionen som ett av världens hetaste start up-länder krävs ett fungerande ekosystem runt våra framgångsrika företag och ett aktivt investeringsklimat.

Där är Almi Invest.
 
Med en portfölj på närmare 400 bolag och över en nyinvestering i veckan, intar Almi Invest rollen som Sveriges mest aktiva investerare i unga tillväxtbolag. I Västsverige har Almi Invest 75 portföljbolag.

Almi Invest investerar tidigt i de senaste globala trenderna som t ex Internet of Things, BIG Data, mobila applikationer, 3D printing, cloud services, lösningar för en uppkopplad värld med mera. Företaget ingår i Almikoncernen och utgör affärsområde Riskkapital. Investeringarna sker i form av ägarkapital där Almi Invest blir aktieägare i bolagen. Almis övriga affärsområden är Lån och Rådgivning.

Den 15 april är Almi Invest värdföretag på affärsnätverket Lindholmen Connected. Då får du möjlighet att träffa Investment Managers och diskutera investeringsmöjligheter i ditt bolag och träffa ett par av Almi Invests spännande portföljbolag: Touchtech, Appspotr och Revibe.

Läs mer om Almi Invest: www.almiinvest.se

Läs mer om Lindholmen Connected: http://www.lindholmen.se/connected