Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Altran visar upp egenutvecklade lösningar på Lindholmen Connected

Hur många enheter kommer att vara anslutna mot Internet år 2020? Prognoserna varierar, men det är säkert att antalet kommer att vara väldigt högt. Möjligheterna som ges av Internet of Things har redan nu stor påverkan på konsumenter och yrkesanvändare inom alla industrier och branscher. På Lindholmen Connected den 28 januari är Altran en av utställarna och de kommer att visa upp egenutvecklade lösningar och system inom Internet of Things.

Altran utvecklar tillsammans med sina kunder framtidens produkter och tjänster. Under mer än 30 år har Altran levererat lösningar till ledande företag och organisationer inom sektorer som rymd, fordon, energi, järnväg, finans, hälsovård och telekom.

I Skandinavien är Altran representerat i Borlänge, Göteborg, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Oslo och Stockholm med cirka 500 medarbetare. Internationellt har Altran 22 000 medarbetare i mer än 20 länder.

På Lindholmen Connected den 28 januari är Altran en av utställarna och de kommer att visa upp egenutvecklade lösningar och system inom Internet of Things som inkluderar områdena: Connectivity, Embedded Systems, Safety & Security, Information Technology & Big Data, Analytics och Innovation Management. 

Läs mer om Lindholmen Connected ->

Läs mer om Altran ->