Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Älvstranden Utveckling sponsor till WebCoast 2013

För tredje året i rad är Älvstranden Utveckling AB sponsor till WebCoast 2013. Evenemanget drivs av engagerade människor och arrangeras den 15-17 mars på Lindholmen Science Park.

WebCoast är en knytkonferens som fokuserar på kommunikation, webbanvändare och webbutvecklare. Konferensen har ingen förutbestämd agenda utan deltagarna får själva utforma innehållet. Det innebär att du kan hålla ett föredrag, anordna en workshop eller enbart delta i diskussioner. Konferensen ger dig möjlighet att träffa likasinnade personer och knyta kontakter i en kreativ miljö på Lindholmen Science Park, där även Visual Arena blir en av mötesplatserna.

På Lindholmen Science Park möts akademi, näringsliv och samhälle. WebCoast är en populär händelse och lockar ett stort antal besökare i från hela Sverige till Lindholmen. Att Älvstranden Utveckling medverkar som sponsor på WebCoast visar ett stort engagemang. Företaget vill stödja projektet och exponera sig till människor som arbetar inom näringen IT och webb. Dessa är potentiella hyresgäster som kan bidra till att stärka Lindholmen som område.

Program och mer information om WebCoast »