Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Årets kooperativ finns på Lindholmen Science Park

Ingen har väl missat filmen där Jean-Claude van Damme demonstrerar Volvos nya lastbilar med sin ”epic split”? Videon har visats över 70 miljoner gånger och har blivit en viral succé. Nu har kooperativet Sentient som ligger bakom styrfunktionen blivit Årets Kooperativ i Göteborgsregionen 2014.

Årets Kooperativ är en utmärkelse som delas ut av Coompanion Göteborgsregionen. Utmärkelsen ges till ett kooperativ som tillför ett mervärde beträffande miljö, social trygghet eller bedriver en ansvarstagande ekonomisk verksamhet. På Sentient menar man att gemensamt ägande, samarbete och starka värderingar är bästa sättet att förvalta och utveckla innovationer.

Motiveringen bakom utmärkelsen lyder
”Sentient är ett innovativt företag både i sina mjukvaruprodukter och i sin form. Vinnaren visar en möjlig utveckling av en traditionell industrisektor i kooperativ form. Genom att erbjuda medlemskap och därmed del i vinst och inflytande är Sentient en intressant arbetsgivare för den spetskompetens som behövs. Sentient är därmed ett gott exempel på hur kooperativa värden bygger det innovativa företaget.”

Besök gärna http://www.sentientplus.com för att ta reda på mer om vad Sentient gör!