Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Attraktivt läge på Lindholmspiren

Enfo logoIT-företaget Enfo flyttar till nya lokaler på Lindholmen. Enfo, med 700 anställda världen över, växer och har sedan augusti förra året anställt 100 personer. Nu flyttar det svenska huvudkontoret med 150 anställda till Lindholmspiren 3.
– Vi växer och anställer just nu många unga människor. Eftersom de ofta har ett starkt miljöintresse är husets hållbara profil en klar konkurrensfördel vid rekrytering. Goda kommunikationer innebär också att det finns möjligheter för dem som vill kunna ta sig till och från jobbet på ett klimatsmart sätt, säger Johan de Verdier, vd i Enfo Sweden.

Brandon company logoÄven Brandon AB flyttar till Lindholmen.
- Vi vill gärna sitta i en dynamisk modern miljö bland företag som ligger i framkant. Några av våra kunder och samarbetsparters sitter redan i området så det känns som ett naturligt val att flytta hit. Dessutom är det en bra arbetsmiljö för de anställda med hög servicegrad med allt från kemtvätt och bilpool till butiker och restauranger. Husets låga energiförbrukning passar bra in i vår profil, säger Anderz Larqvist, VD på Brandon.

Läs mer om byggnationen här