Hoppa till huvudinnehåll

Behöver du kompetens som kan hjälpa till att utveckla din verksamhet?

fredag, maj 21, 2021

Nu har du chansen att förstärka din verksamhet med någon av alla de erfarna och duktiga människor som drabbats av uppsägningar på grund av pandemin. Genom projektet Kompetens+, projektlett av Business Region Göteborg, kan ditt företag få möjlighet att ta hjälp av en uppsagd person för att utveckla verksamheten helt kostnadsfritt.

Business Region Göteborg berättar att:

  • Kompetenspersonen ska ses som ett bollplank eller en mentor och alltså inte som en anställd, konsult eller praktikant.
  • Om du tar emot en kompetensperson har företaget – utöver att få kompetens och erfarenhet – även möjlighet att delta i workshops, nätverksträffar och labb för att utvecklas, samverka, dela med sig av utmaningar och hitta nya lösningar.
  • Kompetenspersonerna förväntar sig ett ömsesidigt utbyte till gagn för båda parter – och tiden som spenderas på företaget kan variera mellan allt från några timmar upp till fyra månader.
Är du intresserad?
Hör av dig till projektledare Pernilla Blom på Business Region Göteborg för mer information eller läs mer om projektet på länken.
Mail: pernilla.blom@businessregion.se

Läs mer här