Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Bli mentor i Lindholmen Science Parks mentorsprogram

Lindholmen Science Park driver ett mentorprogram som ger företag möjligheter till ytterligare utbyte och samarbete med Chalmers. Det ettåriga mentorsprogrammet har varit igång sedan 2006 och hittills har totalt 400 studenter och mentorer deltagit. Nu är det dags att anmäla sig som mentor till 2014 års omgång.

Vi behöver din ansökan senast den 24 januari 2014. Lindholmens mentorprogram 2014 inleds med en kick-off den 27 februari, kl 12.00-14.00.

Ansök om att bli mentor

Mentorn- ett bollplank för studenten

Mentorns roll är som coach, att hjälpa studenten att utvecklas. Aktiviteter kan omfatta diskussioner, att följa arbetet på plats, nätverkande, rundvisning på företaget och professionella möten. Studentens mål och mentorns resurser får avgöra vad som passar bäst. Studenterna som deltar i programmet gå andra året eller högre på ett av utbildningsprogrammen vid Chalmers på Lindholmen.

jonas-nilsson.png- Det har varit otroligt roligt och givande. Vi har haft workshops inom olika områden och jag har lärt mig mycket om hur unga studenter tänker. Förhoppningsvis har jag också hjälpt till med min kunskap, säger Jonas Nilsson, mentor från Volvo IT.