Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Ciptor värd på Lindholmen Connected: Hur företag bygger ett säkert Internet

Alla IT-användare ställer idag nya krav på utvecklingen av nästa generations identifiering och autentisering av appar, webbtjänster och mobila enheter. Ciptor heter det västsvenska företag som på kort tid har utforskat denna utveckling och etablerat sig på den internationella IT-säkerhetsmarknaden. Ciptor är en av värdarna på Lindholmen Connected den 3 december.

Ciptor erbjuder kompetens kring identifiering och autentisering på Internet. Företaget har specialiserat sig på IT-säkerhet och har bland annat utvecklat ett samarbete med Google via autentiseringsnyckeln YubiKey U2F.  

Den 3 december är Ciptor värdföretag på affärsnätverket Lindholmen Connected. På plats i montern är Mikael Salén-Rodin, VP Sales Ciptor och Peter Diurson, CEO Ciptor Asia. De kommer att tala om varför de ledande IT-bolagen vill bygga ett starkt och säkert Internet. De vill också berätta hur Ciptor arbetar med dessa bolag och vilken roll företagen på Lindholmen kan ha. Ciptor visar även upp den nya autentiseringsnyckeln YubiKey U2F. 

- Genom Ciptors samarbete med Linholmen Science Park ser vi fantastiska möjligheter att med andra människor i branschen kunna bidra och utveckla nya möjligheter för västsvenska IT-bolag, säger Mikael Salén-Rodin, VP Sales på Ciptor. 

Läs mer om Ciptor

Läs mer om Lindholmen Connected

Anmäl dig till träffen den 3 december