Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Dags att anmäla dig till Hisingen Runt

Hisingen RuntDen 15 maj arrangerar Hisingens CK för 35:e gången Hisingen Runt, motionsloppet på cykel för såväl elitcyklister som glada livsnjutare. Nu är det dags att anmäla dig och/eller ditt företag, det kan du göra här.

Start- och målplats är STCC-banan på Bananpiren. Ta chansen att få vara med om en unik upplevelse med målgång på en riktig racerbana. Banlängderna som finns att välja på är: 50, 100 eller 150 km samt en familjerunda med cykelpoängpromenad.

Du som jobbar eller bor på Norra Älvstranden – banan kommer att passera Lindholmen, Lundby, Eriksberg och vidare ut till Arendal. Varför inte ta chansen att göra detta till ett företagsevent eller en kompisrunda. Vi har tidigare år haft många nöjda cyklister som gjort på detta sätt. Kontakta oss i HCK så kan vi hjälpa er med arrangemanget.

Valfri cykel får användas, dock får cykeln inte ha täckta hjul eller så kallad tempobåge. Godkänd hjälm skall bäras. Vanliga trafikregler gäller och funktionärers anvisningar skall följas. Längs banan finns depåer med vatten, sportdryck, bananer, saltgurka och bullar.

Sista ordinarie anmälningsdag är 29 april 2011. Efteranmälan kan göras vid startplatsen från klockan 07.00 till 09.00 under dagen för loppet. Gör som mer än 1 200 andra motionscyklister – cykla Hisingen Runt!


Läs mer här