Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Endeavor är värd för Lindholmen Connected

Endeavor ett är nystartat IT-konsultföretag som erbjuder systemlösningar kring företags affärsprocesser. Den 15 april är de värdar för affärsnätverket Lindholmen Connected. Besök deras monter och hör hur du kan bygga en mer kundfokuserad strategi.

Idag är ett CRM-system en del av infrastrukturen i de flesta bolag, en effekt av de senaste årens fokusering på kunden. De flesta företag ser värdet i att ta vara på sin kund och i spåren av de senaste två lågkonjunkturerna har detta blivit en av de viktigaste strategierna för många. 
Samtidigt har alltför många organisationer upptäckt att de införskaffade CRM-systemen inte används i den utsträckning man önskar. 

Endeavor vill råda bot på detta och ge organisationer en möjlighet att öka produktiviteten och användningen, genom att ge individerna ett par riktigt goda anledningar till att verkligen använda systemet. Endeavor använder sig av Microsoft Dynamics CRM, ett system som de menar ger företag en helhetslösning som behövs för att få nöjdare kunder, öka försäljning och sticka ut i konkurrensen.

De som arbetar på Endeavor har en samlad erfarenhet av mer än 200 CRM- och affärssystem-implementationer till kunder inom olika branscher och till kunder som både har verksamhet nationellt och internationellt. Inom företaget har man samlat all erfarenhet och kompetens för att kunna erbjuda systemlösningar som ger nytta för kunderna. Träffa Endeavor den 15 april när de är värdar för Lindholmen Connected.

Läs mer om Endeavor

Läs mer och anmäl dig till Lindholmen Connected