Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Entreprenörer samlas på Lindholmen

En av Sveriges mäktigaste investerare, starka finansiärer och en väldig massa teknikentreprenörer – snart är #gbgtechweek igång på Lindholmen Science Park.

I maj intar gbgtechweek Göteborg. Initiativet kommer från en grupp studenter som vill sätta Göteborg på innovationskartan och som ser samarbetspotential med Lindholmen Science Park.
- Vi tycker det är väldigt spännade att Lindholmen Science Park har engagerat sig i gbgtechweek. Det finns otrolig potential i att hitta mötesplatser där de mindre företagen kan möta de större. Lindholmen är en bra bas för sådana möjligheter, säger Tomas Selldén på gbgtechweek.

Veckan pågår 1-7 maj och vänder sig till såväl startups som teknik- och entreprenörsintresserade människor i allmänhet. Förra året kom runt 2 600 personer på de olika evenemangen och arrangörerna hoppas på ännu fler i år. Bland övriga samarbetsparters märks Business Region Göteborg, Almi, GU Ventures, iOrten och Chalmers Ventures.

Läs mer om eventen på Lindholmen Science Park nedan:

  • Insight - Den hemliga vägen att hitta finansiering

En panel bestående av personer med spännande erfarenheter ger sina tips och idéer. Detta event riktar sig till entreprenörer, startups, kreatörer och/eller personer som är intresserade av innovation, interaktion och inspiration. Välkommen att ge och få kunskapsutbyte!

Läs mer och anmäl dig här 

  • Lindholmen Connected Business Network: Tema innovation och investering

Lena Apler är främst känd som grundare av Collector Bank, men har även seglat upp som en av Sveriges främsta startupinvesterare. Den 3 maj hör vi henne prata om samspelet mellan innovation och investering. Kom och lyssna till Lena och möt spännande utställare!

Läs mer och anmäl dig här

gbgtechweek.com